Aan de rand van het Heuvelland en de Voerstreek  is mijn Bed en Breakfast gelegen.  Mijn locatie is zeer rustig  gelegen.  Hier is het mogelijk 100% te relaxen.  De B&B is gelegen op 500m van het prachtige Savelsbos. Dit is een  historisch hellingbos.
Als U door dit bos over de paden en door de “grubben”(toegangswegen  ontstaan door erosie) loopt, kunt na enkele kilometers al genieten van prachtige uitzichten want dat dan bent U al op het Plateau van Margraten.  (Sint Geertruid). Ook is deze streek zeer populair bij zowel mountainbikers, toerfietsers als fietsers die willen klimmen. Hoeft niet , want de  toerfietsers kunnen in het Maasdal blijven.
Als U de wandelingen of fietstochten wilt afwisselen met  een stadsbezoek,  bent U ook op de juiste plaats.  Maastricht ligt op 5km,  Luik, Tongeren en Aken op 25km. Allen historische steden die echt de moeite waard zijn om een keer te bezoeken. Valkenburg ligt op 15km en daar moet natuurlijk iedereen een keer geweest zijn. De mogelijkheden om in het Heuvelland of de Voerstreek te wandelen of te fietsen zijn legio. Alle informatie hierover kan ik U ter plaatse geven.
Ook als U het congrescentrum ( het Mecc) gaat bezoeken, bent  U op de juiste plaats.  Dit is op 3 km van mijn B&B. Net zoals het AZM. (ziekenhuis Maastricht). Als U bij het AZM moet zijn voor een bezoek of onderzoek is dit ook maar op 3km.
Door mij worden wekelijks wandelingen georganiseerd en begeleid in het Heuvelland en de Voerstreek. Op mijn website staat de volledige agenda.  Deze  wandelingen begeleid ik zelf en ik breng de wandelaars  op prachtige plekjes en  wandel met hun door oude gehuchten en  langs prachtige oude, historische gebouwen. De historie van deze oude gehuchten en historische gebouwen is heel interessant en daar wordt dan ook een en ander over vertelt.
De “Bourgondische inslag” houden we ook in ere.  Bij iedere wandeling wordt bij een gezellig horecagelegenheid gepauzeerd voor  iets te drinken en/of te eten. Deze begeleide wandelingen zijn  uitjes voor de deelnemers maar voor mij ook.  Dat is ook de bedoeling.  Iedereen moet relaxt van ons mooie gebied kunnen genieten !!! 
Ook doe ik voor bedrijven en verenigingen wandelingen organiseren en begeleiden.  U kunt mij altijd bellen dan spreken we iets af.

 

 

Wij hebben 3 ruime studio’s te huur met parkeerplaats en terras. 
 2 studio’s op de begane grond, een op 1ste etage met dakterras. De  3 studio’s hebben een eigen ingang.
 Zeer geschikt voor mensen die houden van rust, wandelen en fietsen.
 Indeling: keukenblok, woon-slaapkamer en badkamer.

 
 

 

 

Lotty Reintjens

Tel:043-4081252
Gsm: 0651501725
Adres: Gloriet 4
6247BB Gronsveld
Email: a.a.h.reintjens@home.nl

 

Prijzen per  1 april 2017

1 persoon  incl ontbijt  € 55,--  per nacht
2personen incl ontbijt € 75,--  per nacht
3 personen incl ontbijt € 95,--  (1 studio) per nacht
4 personen incl ontbijt €120,-- ( 1 studio) per nacht.

WEEKARRANGEMENT :   7 nachten  € 420,-- incl ontbijt en linnengoed. Op basis van 2 personen.

MIDWEEKARRANGEMENT :  maandag-vrijdag  2 personen €250,-- incl ontbijt en linnengoed. Op basis van 2 personen.

Honden zijn welkom  na overleg.  Meerprijs per hond is € 5,-- per nacht.


*Excl. toeristenbelasting € 1,35 pp, per nacht

 

m